30 Kasım 2013 Cumartesi

2014 Kısa Gelinlik Modelleri

2014 kısa gelinlik modelleri, kısa gelinlik, gelinlik, moda trend, düğün, duvak,
Yaza düğün var ise şimdiden işiniz çok zor söyleyeyim, koşuşturmalar şimdiden başlamıştır herhalde. Neyse düğünün belkide en zor kısmı giyilecek gelinliği bulabilmek. Fiyatı pahalı, şurası olmadı, kiralasak mı acaba diye düşünürken harcanan onlarca vakit ve emek.



Genç yaşta evlenecek hanımlar, bence klasik düğünleri ve gelinlikleri bir kenara koysunlar. Sade ve özel bir gecede giyilecek elbise modelleri vardır ya onların beyaz olanından çok güzel bir gelinlik modeli olabilir. Bu sene dantelli elbiseler çok moda mesela, üzerine uzun bir duvak ile bence sıra dışı bir gelin olabilirsiniz. 2014 Kısa gelinlik modelleri de aynen bu elbiselere benziyor. Kabarık değil, düz kesim kısa gelinlik modelleri, şatafatı sevmeyen, sadelik arayan tüm gelin adaylarını memnun edecektir diye düşünüyorum.

Sırt dekolteli kısa gelinlikler ise, uzun bir duvakla sırtınızı kapatıp, oldukça seksi bir görünüm yakalamanız için ideal modeller. Bir çok gelinlik modelini ilerleyen günlerde burada paylaşacağım. Şimdilik mutlu kalın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder