5 Kasım 2013 Salı

2014 Gelinlik Modelleri

gelinlik modelleri, 2014 gelinlik modelleri, kısa gelinlik , uzun gelinlik, pronoviasGelin adayları eminim heyecanla 2014 yılının gelinlik modellerini bekleme telaşına düşmüşlerdir. E kolay dğeil bir kadının en özel gününde en güzel görüneceği gelinliği seçmesi, ama benden size çok güzel haberler var diyebilirim. Çünkü bir kaç gelinlik markasını inceledim ve modellerin hepsi birbirinden güzel diyebilirim. Yani hiç korkmayın hepsi tasarım harikası gelinlikler ile 2014 yılında dünyanın en güzel gelini siz olacaksınız.


İlk olarak ülkemizde en çok tercih edilen gelinlik markalarından biri olan Pronovias ile başlamak istiyorum. Düz sade gelinlik modelleri, uzun duvaklı gelinlik modelleri, kabarık gelinlik modelleri, taşlarla süslenmiş şık gelinlikler, dantelli gelinlik modelleri ile Bu seneye damgasını vuracak bir koleksiyon hazırlayan marka, tüm gelin adaylarını oldukça sevindirecek.

Koleksiyonun tanıtan diğer marka ise Rosa Clara oldu, klasik çizgisinden hiçzaman ödün vermeyen marka, özellikle kapalı mekanlarda düğününü gerçekleştirecek tüm gelin adaylarına şiddetle tavsiye ediyorum, fiyat olarak ise oldukça makul fiyatları ile bakmadan geçmeyin desem yeridir.

Diğer Markamız ise Amsale özellikle bu markaya çok dikkat edin çünkü ülkemizde pek bilinen bir marka değil ama, bir çok moda evine ve tasarımcıya ilham veren nadide gelinlik markalarından biri. Sade uzun gelinlik modelleri, sadeliği seven tüm hanımalara hitap edecek kadar güzel. Şimdilik benim yazım bu kadar fotoğrafları inceleyip daha iyi fikir sahibi olabilirsiniz. İşte 2014 Gelinlik Modelleri
















































































































































Hiç yorum yok:

Yorum Gönder