20 Kasım 2013 Çarşamba

2014 Abiye Modelleri

2014 abiye modelleri, 2014 abiye, abiye modelleri, abiye, kırmızı abiye, siyah abiye, düğün, moda,
Modanın en güzel hallerini göreceğimiz 2014 senesinde ilk göze çarpan detaylar tabi ki abiye modellerinde. Birbirinden farklı ve şık abiye modellerinin yer aldığı defileler ile dikkatleri üzerine çeken abiye modelleri, 2014 yılında kadınlara en çok yakışacak kıyafet olacak.


Geçen sene abiye almamış hanımlar bu sene aradığı abiye modelini kesinlikle bulacaktır. 2014 yılına uzun abiye modelleri ile girmek isteyen hanımlara, siyah uzun abiye modellerini ilk olarak incelemelerini tavsiye ediyorum. Hem şık hemde siyahın asaleti ile dolu bu modelleri, gecelerde giymeniz harika olur. Gece elbisesi kıvamında ki bu abiye modelleri, davetlerde, partilerde, göz kamaştırmanızı sağlayacaktır. Anladığınız üzere bu senenin moda rengi siyah. Bu demek değil ki başka renk kalmadı. 2014 kırmızı abiye modelleri, çok kadınsı giyinmeyi seven, seksi bir görünüm yakalamak isteyen hanımların ikinci tercihi olmalı.

2014 kısa abiye modellerinde ise, gene olarak koyu ve pastel tonlarında ki abiye modelleri, iyi gelir. Dar kesim kısa abiyeler, mini abiye modelleri, bacaklarına güvenen hanımlara tavsiyem. Hem seksi hemde olduğunuzdan daha uzun görünmek için 2014 kısa abiye modellerini bi inceleyin derim. Siyah hem fazla kiloları kapatır. Hemde kusurları örter. Kusur kelimesini pek sevmem ama illa takıntılı tipler vardır aranızda.

Gelelim, 2014 abiye modellerinde kullanılan detaylara. genel olarak, parlak taşlar, metal taşlar, straplez modeller, dekolteli abiyeler, dantel işlemeli abiye modelleri, 2014 yılında farklı detaylar olarak göze çarpıyor. Özellikle düğünlerde, dantelli abiye modellerine güvenin. Tüm abiye modellerini görmek için aşağıdaki adresi tıklamanız yeterli.

http://elbise2014.blogspot.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder